Οι Ιεροψάλτες μας εορτάζουν την μνήμη του Προστάτου τους Οσίου Ιωάννου του Κουκουζέλους - Απονομή Πτυχίων και Διπλωμάτων στους αποφοιτήσαντες της Σχολής Βυζ. Μουσικής

   

  Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου ο Ιεροψαλτικός κόσμος της Τοπικής μας Εκκλησίας θα εορτάσει την μνήμη του Προστάτου του Οσίου Ιωάννου του Κουκουζέλους.

  Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού, στις 6μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας, χοροσταστούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

  Στο τέλος του Εσπερινού, θα τελεστεί ο επίσημος Αγιασμός ενάρξεως της νέας Σχολικής χρονιάς στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, κατά τον οποίο ο Σεβασμιώτατος θα επιδώσει τους τίτλους σπουδών στους αποφοιτήσαντες της περσινής χρονιάς.

  Ας είμαστε όλοι εκεί, για να τιμήσουμε τους κορυφαίους παράγοντες της Θείας Λατρείας, που είναι οι εκλεκτοί Ιεροψάλτες μας, καθώς και να καμαρώσουμε το Ιεροψαλτικό μέλλον της Τοπικής μας Εκκλησίας, στα πρόσωπα των μαθητών της Σχολής μας.

  Επικοινωνία

  Σχολή Βυζαντινής Μουσικής

  Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού

  Διεύθυνση: Αναλήψεως 164Α – Όγλ., Τ.Κ. 38221, ΒΟΛΟΣ

  Τηλ.: 24210 93517, 2421040440, 6972838348
  email: sxolibmimd@gmail.com

   

   

  © 2022 Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού. All Rights Reserved.

  Powered by Virtual Technologies